Accountants Gorinchem

Bent u op zoek naar accountants in Gorinchem of omgeving die u kunnen helpen meer inzicht te krijgen in uw financiële situatie? Dan bent bij Van Limborgh & Partners aan het juiste adres. Zowel MKB- ondernemers als particulieren kunnen een beroep op ons doen. Onze accountants verlenen hun diensten vanuit onze vestiging in Gorinchem, maar we hebben ook vestigingen in Barendrecht en Ameide. Daarnaast helpen we bedrijven in meerdere steden, denk hierbij bijvoorbeeld aan Ridderkerk.

Over ons

In ons enthousiaste team zijn drie accountants werkzaam, zij bieden hun diensten ook aan uw onderneming in Gorinchem aan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Onze accountants, maar ook de andere teamleden denken altijd met u mee en stellen uw wensen daarbij centraal. We geven u inzicht in uw financiële situatie en streven samen met u naar de best mogelijke resultaten op zowel bedrijfseconomisch als fiscaal gebied.

Onze teamleden hebben stuk voor stuk veel ervaring in het vak, maar we vinden het belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. Zo kunnen we u het best van dienst zijn. We volgen daarom met enige regelmaat cursussen en onze accountants volgen uiteraard de educatie die voor hen verplicht is.

Limborgh Partners Icon Gorinchem

Touwbaan 21

4205 AB Gorinchem

Tel: (0183) 620770

e-mail: gorinchem@limborgh-partners.nl


Accountants Gorinchem op locatie
Neem contact op!

Onze diensten

Onze accountants leveren in Gorinchem en omgeving een breed pakket van diensten:

Wij nemen uw administratie (deels) voor onze rekening, zodat u uw handen vrij heeft voor andere belangrijke zaken. We maken uw financiële situatie inzichtelijk en stellen op basis van uw administratie periodieke managementrapportages en financiële overzichten op. Hierdoor behoudt u altijd het overzicht op de stand van zaken.

Onze accountants ondersteunen u op diverse gebieden van bedrijfsvoering, zoals herstructurering, financieringsaanvragen, begrotingen, automatisering en bedrijfsopvolging.

We adviseren u over fiscale kwesties en houden we u op de hoogte van ontwikkelingen die voor uw situatie van belang zijn.

Overige diensten

Wij verzorgen de aangifte van diverse soorten belasting, zoals inkomstenbelasting, loonbelasting, omzetbelasting, dividendbelasting en erf- en schenkbelasting.

Als ondernemer bent u verplicht om uw cijfers op jaarlijkse basis aan te leveren bij onder andere de belastingdienst. Onze accountants stellen de jaarrekening van uw onderneming in Gorinchem op volgens de wettelijk gestelde eisen en voorzien deze van uitgebreide toelichting. Uiteraard spreken we de cijfers ook met u door.

Een salarisadministratie brengt veel werk met zich mee. Onze professionals nemen u alles van a tot z uit handen. Lees meer over salarisadministratie.

Contact accountants Gorinchem

Interesse in een van onze diensten of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder zodat u zich kunt richten op andere zaken!

Accountants Gorinchem aan het werk

Contact met accountants Gorinchem

Wilt u dat onze accountants in Gorinchem voor u aan de slag gaan? Of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, we voorzien u graag van alle benodigde informatie.

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet