Wat is administratieve dienstverlening?

Als ondernemer wilt u zich bezighouden met datgene waar u verstand van heeft. Daarom laat u ons hetgeen doen waar wij verstand van hebben. Accountantskantoor Van Limborgh & Partners beschikt over een deskundig en vakbekwaam team om u bij te staan bij alle aspecten van uw administratie. De administratieve dienstverlening van Limborgh en Partners omvat een breed scala aan taken die gericht zijn op het verzamelen, verwerken en analyseren van financiële informatie, zoals boekhouding en financiële administratie. Dit kan onder andere inhouden het invoeren van facturen, het bijhouden van verkoop- en inkoopboeken, het verwerken van salarissen en het opstellen van managementrapporten. U kunt uw administratie zowel digitaal als op papier bij ons aanleveren. Ook kunnen wij u helpen bij het digitaliseren van uw administratie.

Administratieve dienstverlening van onze experts

Wij zijn bekend met vele financiële boekhoudpakketten, die wij gemakkelijk aan onze eigen pakketten kunnen koppelen. Hierdoor kunt u uw eigen vertrouwde pakket blijven gebruiken, terwijl wij u administratie optimaal in kaart kunnen brengen. Daarnaast werken wij met online oplossingen waarbij we, indien gewenst, uw administratie op elk gewenst moment kunnen controleren of monitoren. Tevens kunnen wij, op basis van uw administratie, periodieke managementrapportages en/of tussentijdse financiële overzichten opstellen, waarbij we gebruik maken van grafische weergaven zodat een en ander in één oogopslag zichtbaar wordt.

Dit takenpakket is aansluitend aan onze diensten voor het samenstellen van de jaarrekeningen. Wanneer de administratie correct en up-to-date is, is het samenstellen van de jaarrekening een fluitje van een cent.

Onze accountants kunnen vanuit deze administratieve dienstverlening ook een rol spelen in het opstellen van begrotingen en prognoses aan de hand van de financiële informatie. Zodra de financiele cijfers duidelijk zijn, zijn de strategische beslissingen of het bijstellen van de koers gemakkelijker en betrouwbaarder.

Uiteraard kunnen wij u verzekeren dat onze accountants de wet- en regelgeving omtrent het verstrekken van administratieve dienstverlening en het opstellen van de daaruit volgende rapporten naleven. Het gevolg is dat zij er ook voor zorgen dat u en uw organisatie diezelfde wetten correct volgen.

Administratieve dienstverlening door Limborgh en Partners

Benieuwd naar de mogelijkheden ?

Doe een aanvraag en wij bellen u terug

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet