Accountantskantoor Barendrecht

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar accountantskantoor in Barendrecht? Dan is Van Limborgh & Partners de aangewezen partij. Ons accountantskantoor is overigens niet alleen gevestigd in Barendrecht, maar ook in Gorinchem en Ameide. Het grootste deel van onze cliënten bestaat uit MKB-bedrijven en particulieren. Ons dienstenpakket is zeer breed en we werken samen met diverse professionals zoals juristen en fiscalisten om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. 

Diensten van accountantskantoor Barendrecht

U kunt ons inschakelen voor diverse diensten. Laat bijvoorbeeld uw administratie aan ons over, zodat u uw handen vrij heeft voor andere belangrijke zaken. Wij kunnen uw boekhouding (periodiek) verwerken en uw financiële situatie inzichtelijk maken. Bent u het zat dat uw administratie nog altijd op papier staat, maar komt u er niet aan toe om het te digitaliseren? Daar ondersteunen we u graag bij. U hoeft overigens niet hetzelfde pakket te hebben als wij op ons accountantskantoor in Barendrecht gebruiken. We kunnen namelijk uw pakket aan onze eigen pakketten koppelen. Met periodieke rapportages houden we u voortdurend op de hoogte. Overige diensten die wij verlenen zijn:

Limborgh Partners Icon Vestiging Barendrecht

Oslo 24

2993 LD Barendrecht Barendrecht

Tel: (010) 4765433

e-mail: barendrecht@limborgh-partners.nl


Accountskantoor Barendrecht pand
Neem contact op met onze specialisten

Over accountantskantoor Barendrecht

Van Limborgh & Partners bestaat als sinds 1985. Binnen ons accountantskantoor in Barendrecht beschikken we dus over de nodige ervaring. Contact met onze cliënten vinden we zeer belangrijk. Dit maakt dat we goed kunnen inspelen op uw wensen en behoeften. Ons team bestaat uit 19 enthousiaste en ervaren medewerkers, waarvan 3 accountants. Een van hen wordt uw vaste aanspreekpunt, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn met vragen of opmerkingen. De medewerkers van ons accountantskantoor in Barendrecht zorgen er bovendien altijd voor dat hun kennis up to date is, zodat ze u zo goed mogelijk kunnen informeren. Dit doen ze bijvoorbeeld door het volgen van cursussen. Uiteraard volgen onze accountants ook de voor hen verplichte educatie.

Accountantskantoor Barendrecht bezig met belastingaangifte

Extra garantie op kwaliteit

Ons accountantskantoor in Barendrecht is aangesloten bij twee beroepsorganisaties, namelijk de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en de Nederlandse Organisatie van Accountantskantoren. Ook zijn we lid van een organisatie van deskundige fiscalisten en juristen. Hiermee geven we onze cliënten een extra stukje garantie met betrekking tot de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Accountantskantoor Barendrecht in bespreking

Contact opnemen

Wilt u meer weten over de diensten van ons accountantskantoor in Barendrecht? Of wilt u graag een afspraak inplannen? We ontvangen u graag, dus neem gerust contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we u het best van dienst kunnen zijn.

    * verplichte velden

    • Barendrecht
    • Gorinchem
    • Ameide
    • Ik weet nog niet